Λιβερπουλ Λεστερ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΛΕΣΤΕΡ 22/11 | Προγνωστικά | Ανάλυση | Στατιστικά / Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι.. Η λίβερπουλ των πολλών προβλημάτων υποδέχεται στο «άνφιλντ» την φορμαρισμένη λέστερ, η * ο τεχνικός της λέστερ, μπρένταν ρότζερς διατέλεσε για μια τριετία προπονητής της λίβερπουλ. Μεγάλη μπάλα από μανέ, φιρμίνο. Ο πορτογάλος έγραψε ιστορία αφού έγινε ο πρώτος παίκτης της λίβερπουλ που σκοράρει στα πρώτα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια που. Άλλα 20 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Με τον αλεξάντερ άρνολντ να «σερβίρει» δυο γκολ στον φιρμίνο και να σκοράρει άλλο ένα, η ομάδα του κλοπ πέρασε επιβλητικά από τη δύσκολη έδρα των «αλεπούδων».

Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά *αήττητη η λίβερπουλ στα τελευταία έξι ματς κόντρα στη λέστερ ανεξαρτήτως έδρας και. Λέστερ θα νικήσει και γκολ και οι δύο ομάδες. Σκοράρει και γράφει ιστορία ο ζότα (vid). Με τον αλεξάντερ άρνολντ να «σερβίρει» δυο γκολ στον φιρμίνο και να σκοράρει άλλο ένα, η ομάδα του κλοπ πέρασε επιβλητικά από τη δύσκολη έδρα των «αλεπούδων».

«Συμφώνησε με Μπακασέτα η Τράμπζονσπορ»
«Συμφώνησε με Μπακασέτα η Τράμπζονσπορ» from fws.gr
Αποδυναμωμένη βρήκε τη λίβερπουλ η επιστροφή στην αγωνιστική δράση, με τους «κόκκινους» να καλούνται να βγάλουν πρόγραμμα φωτιά, με συνεχόμενα παιχνίδια σε αγγλία και. Την πρώτη της νίκη στο φετινό τσάμπιονς λιγκ σημείωσε η λίβερπουλ. Ο ντιόγκο ζότα σκόραρε στο παιχνίδι της λίβερπουλ κόντρα στη λέστερ και πέτυχε ένα ρεκόρ με τη φανέλα των «reds». Λίβερπουλ θα νικήσει με 0 παθητικό. Λέστερ θα νικήσει και γκολ και οι δύο ομάδες. Με τον αλεξάντερ άρνολντ να «σερβίρει» δυο γκολ στον φιρμίνο και να σκοράρει άλλο ένα, η ομάδα του κλοπ πέρασε επιβλητικά από τη δύσκολη έδρα των «αλεπούδων». Ο πορτογάλος έγραψε ιστορία αφού έγινε ο πρώτος παίκτης της λίβερπουλ που σκοράρει στα πρώτα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια που. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά *αήττητη η λίβερπουλ στα τελευταία έξι ματς κόντρα στη λέστερ ανεξαρτήτως έδρας και.

Δεν λένε να σταματήσουν τα προβλήματα για την λίβερπουλ καθώς αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με.

Δρομολόγια, τιμές και φθηνά εισιτήρια online για όλα τα τρένα από λέστερ προς λίβερπουλ. Η ομάδα του γιούργκεν κλοπ «τελείωσε τη δουλειά» από το πρώτο μέρος, στο οποίο σημείωσε τα δύο από τα τρία τέρματά της. Ο πορτογάλος έγραψε ιστορία αφού έγινε ο πρώτος παίκτης της λίβερπουλ που σκοράρει στα πρώτα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια που. Η λίβερπουλ υποδέχεται τη λέστερ στις 17:00 στην 8η αγωνιστική της premier league και η ομάδα του κλοπ έχει προχωρήσει από νίκη σε νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς είναι στην πρώτη θέση με 21. Ο ντιόγκο ζότα σκόραρε στο παιχνίδι της λίβερπουλ κόντρα στη λέστερ και πέτυχε ένα ρεκόρ με τη φανέλα των «reds». Λέστερ θα νικήσει και γκολ και οι δύο ομάδες. Ο φιρμίνο δεν σκόραρε για. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι. Εκτός var ο κουτ, που «χαρίστηκε» στον πίκφορντ. Η λίβερπουλ των πολλών προβλημάτων υποδέχεται στο «άνφιλντ» την φορμαρισμένη λέστερ, η * ο τεχνικός της λέστερ, μπρένταν ρότζερς διατέλεσε για μια τριετία προπονητής της λίβερπουλ. Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για κλοπ (videos+photos). Αποδυναμωμένη βρήκε τη λίβερπουλ η επιστροφή στην αγωνιστική δράση, με τους «κόκκινους» να καλούνται να βγάλουν πρόγραμμα φωτιά, με συνεχόμενα παιχνίδια σε αγγλία και. Δεν λένε να σταματήσουν τα προβλήματα για την λίβερπουλ καθώς αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με.

Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά *αήττητη η λίβερπουλ στα τελευταία έξι ματς κόντρα στη λέστερ ανεξαρτήτως έδρας και. Δεν λένε να σταματήσουν τα προβλήματα για την λίβερπουλ καθώς αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με. Λέστερ θα νικήσει και γκολ και οι δύο ομάδες. Την πρώτη της νίκη στο φετινό τσάμπιονς λιγκ σημείωσε η λίβερπουλ.

Ολυμπιακός: Ο Ντε Καρβάλιο «αδειάζει» την Σπόρτινγκ για ...
Ολυμπιακός: Ο Ντε Καρβάλιο «αδειάζει» την Σπόρτινγκ για ... from fws.gr
Την πρώτη της νίκη στο φετινό τσάμπιονς λιγκ σημείωσε η λίβερπουλ. Η λίβερπουλ ατσαλώθηκε από τα αμέτρητα αγωνιστικά της προβλήματα και ξέσπασε στην λέστερ το βράδυ της κυριακής για την 9η αγωνιστική της premier league , με τους κόκκινους του γιούργκεν. Ο πορτογάλος έγραψε ιστορία αφού έγινε ο πρώτος παίκτης της λίβερπουλ που σκοράρει στα πρώτα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια που. Εκτός var ο κουτ, που «χαρίστηκε» στον πίκφορντ. Η λίβερπουλ των πολλών προβλημάτων υποδέχεται στο «άνφιλντ» την φορμαρισμένη λέστερ, η * ο τεχνικός της λέστερ, μπρένταν ρότζερς διατέλεσε για μια τριετία προπονητής της λίβερπουλ. Λέστερ θα νικήσει και γκολ και οι δύο ομάδες. Σκοράρει και γράφει ιστορία ο ζότα (vid). Δεν λένε να σταματήσουν τα προβλήματα για την λίβερπουλ καθώς αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με.

Αποδυναμωμένη βρήκε τη λίβερπουλ η επιστροφή στην αγωνιστική δράση, με τους «κόκκινους» να καλούνται να βγάλουν πρόγραμμα φωτιά, με συνεχόμενα παιχνίδια σε αγγλία και.

Λίβερπουλ θα νικήσει με 0 παθητικό. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά *αήττητη η λίβερπουλ στα τελευταία έξι ματς κόντρα στη λέστερ ανεξαρτήτως έδρας και. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι. Άλλα 20 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Σκοράρει και γράφει ιστορία ο ζότα (vid). Δρομολόγια, τιμές και φθηνά εισιτήρια online για όλα τα τρένα από λέστερ προς λίβερπουλ. Ο ντιόγκο ζότα σκόραρε στο παιχνίδι της λίβερπουλ κόντρα στη λέστερ και πέτυχε ένα ρεκόρ με τη φανέλα των «reds». Η λίβερπουλ υποδέχεται τη λέστερ στις 17:00 στην 8η αγωνιστική της premier league και η ομάδα του κλοπ έχει προχωρήσει από νίκη σε νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς είναι στην πρώτη θέση με 21. Εκτός var ο κουτ, που «χαρίστηκε» στον πίκφορντ. Την πρώτη της νίκη στο φετινό τσάμπιονς λιγκ σημείωσε η λίβερπουλ. Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για κλοπ (videos+photos). Η λίβερπουλ των πολλών προβλημάτων υποδέχεται στο «άνφιλντ» την φορμαρισμένη λέστερ, η * ο τεχνικός της λέστερ, μπρένταν ρότζερς διατέλεσε για μια τριετία προπονητής της λίβερπουλ. Με τον αλεξάντερ άρνολντ να «σερβίρει» δυο γκολ στον φιρμίνο και να σκοράρει άλλο ένα, η ομάδα του κλοπ πέρασε επιβλητικά από τη δύσκολη έδρα των «αλεπούδων».

Η λίβερπουλ υποδέχεται τη λέστερ στις 17:00 στην 8η αγωνιστική της premier league και η ομάδα του κλοπ έχει προχωρήσει από νίκη σε νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς είναι στην πρώτη θέση με 21. Ο πορτογάλος έγραψε ιστορία αφού έγινε ο πρώτος παίκτης της λίβερπουλ που σκοράρει στα πρώτα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια που. Σκοράρει και γράφει ιστορία ο ζότα (vid). Μπες στο παιχνίδι με live streaming. Απέναντι στη λέστερ θα ψάξει την αντίδραση από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα, θα επιδιώξει να ανέβει στη 3η θέση, καθώς και να βρει τη φόρμα.

Τσιώλης για Μπέο: Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ ...
Τσιώλης για Μπέο: Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ ... from fws.gr
Αποδυναμωμένη βρήκε τη λίβερπουλ η επιστροφή στην αγωνιστική δράση, με τους «κόκκινους» να καλούνται να βγάλουν πρόγραμμα φωτιά, με συνεχόμενα παιχνίδια σε αγγλία και. Σκοράρει και γράφει ιστορία ο ζότα (vid). Απέναντι στη λέστερ θα ψάξει την αντίδραση από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα, θα επιδιώξει να ανέβει στη 3η θέση, καθώς και να βρει τη φόρμα. Εκτός var ο κουτ, που «χαρίστηκε» στον πίκφορντ. Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για κλοπ (videos+photos). Η λίβερπουλ των πολλών προβλημάτων υποδέχεται στο «άνφιλντ» την φορμαρισμένη λέστερ, η * ο τεχνικός της λέστερ, μπρένταν ρότζερς διατέλεσε για μια τριετία προπονητής της λίβερπουλ. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι. Ο ντιόγκο ζότα σκόραρε στο παιχνίδι της λίβερπουλ κόντρα στη λέστερ και πέτυχε ένα ρεκόρ με τη φανέλα των «reds».

Απέναντι στη λέστερ θα ψάξει την αντίδραση από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα, θα επιδιώξει να ανέβει στη 3η θέση, καθώς και να βρει τη φόρμα.

Ο φιρμίνο δεν σκόραρε για. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά *αήττητη η λίβερπουλ στα τελευταία έξι ματς κόντρα στη λέστερ ανεξαρτήτως έδρας και. Εκτός var ο κουτ, που «χαρίστηκε» στον πίκφορντ. Μπες στο παιχνίδι με live streaming. Λίβερπουλ θα νικήσει με 0 παθητικό. Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από λέστερ προς λίβερπουλ. Απέναντι στη λέστερ θα ψάξει την αντίδραση από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα, θα επιδιώξει να ανέβει στη 3η θέση, καθώς και να βρει τη φόρμα. Λέστερ θα νικήσει και γκολ και οι δύο ομάδες. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι. Η λίβερπουλ των πολλών προβλημάτων υποδέχεται στο «άνφιλντ» την φορμαρισμένη λέστερ, η * ο τεχνικός της λέστερ, μπρένταν ρότζερς διατέλεσε για μια τριετία προπονητής της λίβερπουλ. Ο ντιόγκο ζότα σκόραρε στο παιχνίδι της λίβερπουλ κόντρα στη λέστερ και πέτυχε ένα ρεκόρ με τη φανέλα των «reds». Την πρώτη της νίκη στο φετινό τσάμπιονς λιγκ σημείωσε η λίβερπουλ. Η ομάδα του γιούργκεν κλοπ «τελείωσε τη δουλειά» από το πρώτο μέρος, στο οποίο σημείωσε τα δύο από τα τρία τέρματά της.

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά *αήττητη η λίβερπουλ στα τελευταία έξι ματς κόντρα στη λέστερ ανεξαρτήτως έδρας και λιβερπουλ. Μεγάλη μπάλα από μανέ, φιρμίνο.